Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Φωτεινά αντικείμενα "στοιχειώνουν" τον ουρανό του Κολοράντο (Βίντεο)


Φωτεινό αντικείμενο έκανε την εμφάνιση του στο νότιο Κολοράντο τρομάζοντας τους κατοίκους οι οποίοι κάνουν τις δικές τους εικασίες ο καθένας


Είναι ένα πουλί; Ένα αεροπλάνο; Ή ένα ΑΤΙΑ; Οι κάτοικοι που ζουν στο San Luis Valley έχουν τις δικές τους απόψεις. Η Judy Messoline, κάτοικος της Hooper, λέει ότι είναι ΑΤΙΑ. "Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συρρέουν εδώ κάθε χρόνο με την ελπίδα να παρακολουθήσουν κάτι που είναι έξω από αυτό τον κόσμο" δηλώνει

"Έχουμε τεκμηριωμένες θεάσεις ΑΤΙΑ στην περιοχή από το 1700," είπε η Messoline.

 Και συνεχίζει λέγοντας ότι το San Luis Valley είναι γνωστό για την παραφυσική δραστηριότητα του. Ακρωτηριασμούς βοοειδών, ανεξήγητα φώτα - τα έχει όλα. Το περίεργο πράγμα σχετικά με την κοιλάδα, εξήγησε η Messoline, είναι ότι τα φώτα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Πρόσφατα, ένα φωτεινό λευκό φως είχε κάνει πάλι την εμφάνιση του στον ουρανό της κοιλάδας.

«Ήταν ένα περίεργο, στρογγυλό, λευκό φως. Είχε ήδη παρατηρηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Antonito και Davita και σε όλη τη διαδρομή προς το Crestone. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι," είπε η Messoline.


Εικόνες από το ΑΤΙΑ την 13η Σεπτεμβρίου (Φωτογραφία: Keith Jones) 



Εικόνες από το ΑΤΙΑ την 13η Σεπτεμβρίου (Φωτογραφία: Keith Jones) 

"Συχνά το φως μπορεί να εμφανιστεί για μερικά λεπτά κάθε φορά, να έρχεται από τα δυτικά, στη συνέχεια, να σταματήσει και να συνεχίσει πάλι πρός τα ανατολικά. Είναι απλά πάρα πολύ δύσκολο να εξηγηθεί," είπε.

"Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι. Ούτε καν οι αρχές στην περιοχή," λέει η Messoline τελειώνοντας.


Ηλίας Σιατούνης
Πηγή: http://www.9news.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου