Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Τριγωνικό ΑΤΙΑ έκανε την εμφάνιση του πάνω από το Μίσιγκαν (Βίντεο)


Μια αυτόπτης μάρτυρας στο Μίσιγκαν κοντά στο Auburn Hills και το Ρότσεστερ ανέφερε ότι είδε ένα τριγωνικό ΑΤΙΑ, σύμφωνα με την κατάθεση στην υπόθεση 61223 του Κοινού Δικτύου ΑΤΙΑ (MUFON).




Μια ομάδα ανθρώπων ήταν στην περιοχή, όταν το βίντεο γυρίστηκε στις 20:00 στις 2 Νοεμβρίου 2014.
«Η ομάδα συναντήθηκε στο σπίτι του οργανωτή στο Auburn Hills», δήλωσε η μάρτυς. «Όταν βγήκαμε από τα αυτοκίνητα για να περπατήσουμε περίπου μισό μίλι παρατηρήσαμε ένα αστέρι αρκετά φωτεινό σαν το φεγγάρι. »
«30 λεπτά αργότερα ένα σκάφος τριγωνικού σχήματος εμφανίζεται από το βορρά με κατεύθυνση  πρός το νότο και αμέσως το βιντεοσκοπήσαμε.
«Από καθεμία από τις τρεις γωνίες του είχε κάποιου είδους φώτα. Το ύψος του αντικειμένου ήταν αρκετές χιλιάδες πόδια και φαίνονταν αχνά» συνέχισε η μάρτυρας.

«Την επόμενη ημέρα στο σπίτι, Δευτέρα 3 Νοέμβρη 2014, πήγα και έβαλα να δούμε το βίντεο όλοι μαζί. Μετά από πέντε λεπτά είδαμε ένα τεράστιο σκάφος να κινείται πίσω από τα σύννεφα. Στη συνέχεια πηγαίνοντας το βίντεο καρέ καρέ, κατελήξαμε ότι μοιάζει με ένα τεράστιο stealth σκάφος με τρία γρήγορα κινούμενα φώτα. Δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια άλλη εξήγηση» τελειώνει η μάρτυς.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Ηλίας Σιατούνης

Πηγή: openminds.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου