Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η προφητική συνέντευξη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το αεροπορικό δυστύχημα (Βίντεο)


Το Μάιο του 1983 και τέσσερις μήνες πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα ο δημοκρατικός γερουσιαστής Larry McDonald μιλώντας στην εκπομπή Crossfire των Pat Buchanan καιTom Braden μιλά προφητικά για τη νέα τάξη πραγμάτων, την παγκόσμια κυβέρνηση και τις μυστικές ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο.




Όλα αυτά σε μια εποχή που ακόμη ο «ψυχρός πόλεμος» ήταν στο απόγειό του και που κανείς πλην ελαχίστων είχαν μια συγκροτημένη άποψη για τα “περίεργα” και τα “τρελά” που έλεγε ο γερουσιαστής των Δημοκρατιών. Και όμως ο άνθρωπος αυτός λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου θα σκοτωνόταν όταν ένα σοβιετικό Su-15 θα έστελνε στο βυθό της θάλασσας το Boeing 747 της πτήσης KAL 007 των νοτιοκορεατικών Αερογραμμών κοντά στη νήσο Σαχαλίνη.

Ο Larry McDonald ήταν ένας αληθινός Αμερικανός, μια πραγματικά ελεύθερη σκέψη όσο και προφητική μόνο που δεν έμελλε να ζήσει για πολύ καθώς ήταν επικίνδυνος για πολλούς.

«Ο σκοπός των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση συνδυάζοντας τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω μια στέγη. Εννοώ συνωμοσία; Ναι το εννοώ.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο παγκόσμιο σε προοπτική, γενεές παλαιό στο σχεδιασμό του και απίστευτα σατανικό στη σύλληψή του».

Γερουσιαστής Larry P. McDonald (Απρίλιος 1935 – Σεπτέμβριος 1983)

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη παρακάτω:


Πηγή: defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου