Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ρώσοι έπιασαν σε κάμερα το θρυλικό «Γέτι» (Βίντεο)


Υπάρχουν πολλές εικασίες για το Γέτι η Μεγαλοπόδαρο με διάφορα αμφιβόλου ποιότητας εικόνες και βίντεο. Αυτή την φορά Ρώσοι περιηγητές ισχυρίζονται ότι είδαν και συνέλαβαν πλάνα του θρυλικού πλάσματος.



Οι μάρτυρες που το εντόπισαν το περιέγραψαν σαν τριχωτό ανθρωποειδές σε μέγεθος αρκούδας, έξω από το δάσος λίγο πριν εξαφανιστεί δευτερόλεπτα αργότερα. Αυτή η ομάδα από την πόλη της Adygeisk, είχε βγεί σε αναζήτηση του μυστηριώδους πλάσματος μετά από μια αναφορά που είχε κάνει ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός.

Στην πρώτη αναφορά είχε αμφισβητηθεί ότι είχαν δει το πλάσμα, και τώρα αυτή η ομάδα των περιηγητών κατάφερε να επιβεβαίωση ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω.


Η αυτόπτης μάρτυρας Ludmila Hristoforova που μίλησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε: «Το πλάσμα ήταν μεγάλο, μοιάζοντας με μια αρκούδα, αλλά ήταν πιο μεγάλο και δασύτριχος ..»

Ένας άλλος μάρτυρας ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού εκεί κοντά ο Αndrei Kazarian είπε: «Ακούσαμε βήματα και ήμασταν σίγουροι ότι δεν ήταν κανείς άλλος εκεί γύρω. Εμείς ήμασταν μέσα στο σπίτι. Δεν είδαμε το πλάσμα, αλλά είδαμε τεράστια ίχνη στο χιόνι.»

Δείτε το επίμαχο βίντεο παρακάτω:

Ηλίας Σιατούνης

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου