Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Περισσότεροι Βρετανοί πιστεύουν σε εξωγήινους παρά στον Θεό!


Δημοσκοπήσεις γύρω από ΑΤΙΑ και εξωγήινους είναι αρκετά συχνές και φαίνεται να έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής.



Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης και σε τελευταία δημοσκόπηση, η οποία αποκαλύπτει επίσης ότι οι περισσότεροι Βρετανοί πιστεύουν στους εξωγήινους από ό, τι στο Θεό!

Αυτή η δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα Ripley λεγόταν απλώς: «Πιστεύεται η όχι»! Στο Λονδίνο όπου έγινε η δημοσκόπηση, 1.500 ενήλικες που ρωτήθηκαν, περισσότεροι από τους μισούς πιστεύουν στους εξωγήινους, ενώ μόνο το ένα τέταρτο είπε ότι πιστεύουν στο Θεό. Εξήντα-τέσσερα τοις εκατό από τα 500 παιδιά που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι πιστεύουν στους εξωγήινους, ενώ τριάντα τρία τοις εκατό είπαν ότι πιστεύουν στο Θεό. Και, παραδόξως, είκοσι έξι τοις εκατό από αυτά τα παιδιά πραγματικά πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι δεν είναι μόνο εδώ στη Γη, αλλά ζούν ως άνθρωποι!


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Η Γενική Διευθύντρια της Ripley Νατάσα Κράμπ μας λέει, «Σύμφωνα με τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά, όταν πρόκειται για άλλες μορφές ζωής διαθέτουν ανοιχτό μυαλό.» Και συνεχίζει, «Ζούμε στην εποχή της επιστήμης και πολλοί στρέφονται εκεί για απαντήσεις, αλλά το αποτελέσμα της δημοσκόπησης δείχνει ότι πολλοί από εμάς εξακολουθούν να κατέχουν την πίστη σε πράγματα που μπορεί να υπάρχουν έξω από τον δικό μας κόσμο και πέρα από την κατανόησή μας. »

Επιμέλεια: Ηλίας Σιατούνης                  Πηγή: openminds.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου