Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ελληνική Εφεύρεση Αντίδοτο στην Κρίση: Δωρεάν και άφθονο ρεύμα από το νερό!


«Η ενέργεια βρίσκεται παντού και σε αφθονία. Εμείς όμως διψάμε. Μοιάζουμε με κάποιον που βρίσκεται πάνω σε μια βάρκα που πλέει μέσα σ’ ένα ποτάμι, αλλά πεθαίνει από τη δίψα, γιατί δε διαθέτει ένα ποτήρι για να πιει νερό». Νίκολα Τέσλα


To πρώτο βήμα έγινε. Η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» έφερε στο φως τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου. Το δεύτερο βήμα το έκανε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών που διοργάνωσε ειδικό επιστημονικό συνέδριο για τη διερεύνηση της απίθανης συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ρεύμα με «ψυχρή καύση», και χρήση ιδιοσυχνοτήτων δια μέσω του νερού!


O Π. Ζωγράφος στο βήμα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.


Οι πρώτες αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Έπειτα από τρεις εκπομπές στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, έγινε κατ’ αρχήν αποδεκτή η εφεύρεση του Έλληνα φυσικού Πέτρου Ζωγράφου που παράγει άφθονο ρεύμα από αθώο νεράκι.

Σε έναν κατάμεστο χώρο εκδηλώσεων του Aegean College, με ακροατήριο φυσικούς, ηλεκτρολόγους, χημικούς, εξειδικευμένους καθηγητές, αλλά και μαθητές λυκείου, ο Πέτρος Ζωγράφος απάντησε σε εύστοχες ερωτήσεις και αποσαφήνισε τις όποιες αμφιβολίες υπήρξαν γύρω από αυτήν τη μοναδική συσκευή.

Η επιστημονική κοινότητα υποκλίνεται στην εφεύρεση και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου για τη διερεύνηση κατά πόσο αυτή η θαυμαστή συσκευή μπορεί να προσφέρει στη λύση του ενεργειακού προβλήματος και να γίνει προσβάσιμη στους πολλούς ανθρώπους.



Η συσκευή που παράγει ρεύμα…


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα συστήσει μία ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από πέντε διακεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι θα αναλάβουν να αξιολογήσουν και να τεκμηριώσουν την αρχή λειτουργίας της συσκευής και να ελέγξουν τα παραγόμενα αποτελέσματα. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει δημοσίευση/έκθεση σε εγκεκριμένα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους.καθιέρωση και την αποδοχή της.
Κατά τη διάρκεια της δίωρης ζωντανής μετάδοσης του επιστημονικού συνεδρίου από την τηλεόραση της «Ζούγκλας» οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά με στοιχεία και ακριβή δεδομένα για τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής και να συζητήσουν με τον ίδιο και την ομάδα του.

Η γενική πεποίθηση των επιστημόνων είναι ότι η εφεύρεση αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καινοτομία παγκόσμιας διάστασης, την οποία οφείλουν να την αγκαλιάσουν ώστε να βοηθήσουν στην προώθηση της εφαρμογής της σε ευρεία κλίμακα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πέτρος Ζωγράφος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και στο τέλος «πολιορκήθηκε» από καθηγητές, οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο για τη συσκευή. Πολλοί ήταν αυτοί που ρώτησαν για την κοινωνική διάσταση της εφεύρεσης και για το αν είναι εφικτό να ανατρέψει τα δεδομένα δίνοντας λύση στο ενεργειακό.

Το αμέσως επόμενο Λίγα λόγια για τη μεγάλη εφεύρεση, όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Physics»:

Μέθοδος και συσκευή ηλεκτρόλυσης του ύδατος και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου με χρήση συνδυασμού υψηλών συχνοτήτων οι οποίες παράγονται μέσω ημιτονικών ταλαντωτών και οι οποίες αναμειγνυόμενες, ενισχυόμενες και συνδυαζόμενες καταφέρνουν να διασπούν το ύδωρ στα συστατικά του στοιχεία (υδρογόνο και οξυγόνο) διά του φαινομένου του συντονισμού.

Με κατάλληλους ρυθμούς και βοηθητικούς οπλισμούς επεξεργασίας εισάγονται στις πρωτογενείς συχνότητες που παράγονται από τους ημιτονικούς ταλαντωτές, δευτερογενείς συχνότητες που συνδιαμορφώνουν τη δομή των αρχικών συχνοτήτων, ώστε να επιτευχθεί ο κατάλληλος συνδυασμός συχνοτήτων μέσω αντίστοιχου ηλεκτρονικού κυκλώματος (αποτελούμενου από απομονωτή, μίκτη, διαμορφωτές, ψηφιακούς ελεγκτές συχνοτήτων, κατευθυντικό ζεύκτη, πολλαπλασιαστές και γραμμικούς ενισχυτές). Με τον κατάλληλο συντονισμό αυτών των συχνοτήτων επιτυγχάνεται η δόνηση των μορίων του ύδατος και η διάσπασή τους στα αέρια υδρογόνο και οξυγόνο. Τα αέρια αυτά διαχωρίζονται κατόπιν με ειδικούς οδηγούς διαλογής και το παραγόμενο υδρογόνο οδηγείται μέσω αντίστοιχης ειδικής σύνδεσης στον μηχανισμό παραγωγής ενέργειας για να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο.

Πηγή: zenithmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου