Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Έτοιμος ο Πούτιν για πυρηνικό χτύπημα κατά των τζιχαντιστών στη Συρία (Βίντεο)


Είναι πιθανό ένα Ρωσικό πυρηνικό πλήγμα εναντίον των τζιχαντιστών του ISIS στη Συρία; Είναι 50% να γίνει κάτι τέτοιο υποστηρίζει το John Kettler Investigates.


Στην εναλλακτική ιστοσελίδα του ο πρώην στρατιωτικός και νυν αναλυτής και συγγραφέας John Kettler, εκφράζει την ανησυχία του για ένα επικείμενο πυρηνικό χτύπημα των Ρώσων κατά των τζιχαντιστών του ISIS στη Συρία, σε αντίποινα για την ανατίναξη του ρωσικού επιβατηγού κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου που στοίχισε τη ζωή σε 244 ρώσους πολίτες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του, ο John Kettler λέει ότι η δυνητικά επικείμενη ρωσική πυρηνική επίθεση  είναι στενά και άμεσα συνδεδεμένη με την ενοχοποίηση του ISIS από τις ίδιες της ΗΠΑ με έγγραφα που πρόσφατα παρέδωσαν στα χέρια των Ρώσων. Υποστηρίζει ακόμα ότι ο Πούτιν ζήτησε από το FBI να διεξάγει έρευνα για την καταστροφή του ρωσικού επιβατηγού!

Συνεχίζοντας την ανάλυση του, ο John Kettler ο επισημαίνει ότι ο Πούτιν μπορεί να κάνει ένα τέτοιο χτύπημα αφού πρόσφατα στην 3η του Νοέμβρη έστειλε στο Ιράν 2  Tu-160 / BLACKJACK υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, τα οποία μπορούν να φέρουν φορτίο μέχρι 44 τόνων.


Ο Πούτιν βρίσκεται σε δίλημμα αν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά στη Συρία αν και το Ρωσικό στρατηγικό δόγμα αναγνωρίζει ρητώς τη χρήση πυρηνικών όπλων για την αποκατάσταση του status quo στη περιοχή. Οι αντιδράσεις σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλες τόσο από τις ΗΠΑ, αλλά και από τους συμμάχους του.

Τέλος η ανάλυση καταλήγει ότι η Ρωσία μπορεί να πλήξει το ISIS με βόμβες τύπου Father of all Bombs (FOAB) ένα καταπληκτικό θερμοβαρικό όπλο τόσο ισχυρό, ισοδύναμο σχεδόν με τα πυρηνικά.


Πηγή: Crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου